Ημερήσια Εκδρομή στον Πόρο. Κρουαζιέρα με ξενάγηση, στάσεις για μπάνιο και βόλτα στα πιο όμορφα σημεία του νησιού!

1657429200

  days

  hours  minutes  seconds

until

Ο Σύλλογος Φίλων Περιηγητών διοργανώνει για τα μέλη και τους φίλους αυτών, την Κυριακή 10 Ιουλίου, ημερήσια εκδρομή στον Πόρο.

Πρόγραμμα εκδρομής:

Αναχωρούμε το πρωί από τα γνωστά σημεία και αφού κάνουμε στάση καθ’οδόν για τον πρωινό μας καφέ, κατευθυνόμαστε προς την όμορφη κωμόπολη του Γαλατά.

Επιβιβαζόμαστε στο ειδικά ναυλωμένο για εμάς καραβάκι για μία υπέροχη ημερήσια κρουαζιέρα στα πιο όμορφα σημεία του νησιού με ξενάγηση στάση για μπάνιο, βόλτα, φαγητό, καφέ, και πολλές πολλές φωτογραφίες!!

Ο Πόρος, έχει μία εντελώς δική του αρχοντιά και μιαν ομορφιά, έτσι όπως, μπαίνοντας στο λιμάνι, σε κυκλώνει το πράσινο, με τις χρυσές αμμουδιές και τα πεύκα να κατεβαίνουν μέχρι το κύμα.

Η πρωτεύουσά του γοητευτική, νησιώτικη πολιτεία με διώροφα σπίτια, παραλιακά καφενεία, ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια και τον πύργο με το ρολόι.

Στα καλντερίμια και τα στενά δρομάκια του Πόρου, σώζονται ακόμα γωνιές με ξεχωριστό χρώμα, σημάδια αισθητικής φυσιογνωμίας που παραπέμπει μερικές δεκαετίες πριν.

Κατευθυνόμαστε νοτιοανατολικά του Πόρου και αφού δούμε όλο το παραλιακό κομμάτι και μάθουμε την ιστορία του, θα γνωρίσουμε το νησάκι Μπούρτζι. Ακολούθως θα πάμε προς την Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής. Στάση, ξενάγηση, προσκύνημα ή ακόμα και μια βουτιά για όποιον επιθυμεί στην πευκόφυτη παραλία Μοναστήρι.

Στη συνέχεια θα πάμε στο Ασκέλι, την πιο όμορφη και κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού, όπου θα έχουμε αρκετή ώρα στη διάθεσή σας για μπάνιο, αλλά και το μεσημεριανό μας γεύμα προαιρετικά.

Αναχώρηση για να γνωρίσουμε το δυτικό κομμάτι του Πόρου και αφού περάσουμε και το γεφυράκι που ενώνει τη Σφαιρία με την Καλαυρία, κατευθυνόμαστε για Ναύσταθμο, Λιμανάκι της Αγάπης, Ρώσικο Ναύσταθμο, Δασκαλειό και…

θα καταλήξουμε στην χώρα του Πόρου. Χρόνος ελεύθερος για καφεδάκι και βόλτα.

Αναχώρηση για Γαλατά και επιστροφή

Πληροφορίες Συμμετοχής:

Συμμετοχή μέλους: 27€. (Συμπεριλαμβάνεται το εισιτήριο της κρουαζιέρας 10€)

* Για την καλύτερη διοργάνωση της εξόρμησής μας, σας παρακαλούμε πραγματοποιήστε έγκαιρα την εγγραφή σας εξοφλώντας το αντίστοιχο αντίτιμο, το αργότερο έως Παρασκευή 01/07.

** Πολιτική συμμετοχής σε δραστηριότητα

*** Για καταθέσεις από άλλες τράπεζες, το κόστος εμβάσματος επιβαρύνει αποκλειστικά τον καταθέτη.

Τουριστικό Γραφείο Dimos Lianos «e-service»

ΔΗΛΩΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ
στο τηλέφωνο: 6957831931
με μήνυμα στη σελίδα μας στο FB και το IG
ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:Κατηγορίες:Άρθρα/Παρουσιάσεις, Δραστηριότητες

Ετικέτες: , , , , , , , ,

Αρέσει σε %d bloggers: